Det var en gång...

Det var en gång en flicka i 18-års ålderna. Denna flicka hade ett stort problem, hon skulle nämligen skriva en uppsats. Till storyn hör även att denna uppsats skulle vart klar och inlämnad fredagen den 5 februari och flickan som förövrigt heter Josefin har inte ens börjat på den än. Man kan lungt säga att hon nu börjar få lite smått panik eftersom hon inte vet hur hon ska börja. Josefin brukar vara väldigt duktig på att skriva uppsatser men hon hatar att börja. Början är nämligen det svåraste för har man väl fått fram en början så flyter resten på.

Nu är det även såhär att hon tycker att hennes lärare är elak för han har inte kommenterat hennes inlägg i bloggen än ;) Så nu tycker hon att han ska slänga in en kommentar om vad som är bra länkar eller så. Sen tycker hon att någon kan ta och skriva en början åt henne som hon kan ta och fortsätta på för hon kan verkligen inte för att hon är så dålig på detta.

Josefin har nu ett helt lov på sig att skriva denna uppsats men vad hjälper det när man inte får fram ett enda ord om vad man ska skriva? Nu är flickan ledsen så hon kommer gå och lägga sig och gråta en stund, men tro inte att hon ger sig. Snart har hon en färdig uppsats som hon ska få MVG++++ på :) Eller SuperMVG kan man även jalla det :)

Snipp snapp snut så va sagan slut :)JAG ÄR SÅ NORMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Kommentarer
Postat av: Jonas

Inled med att beskriva vad djurförsök är (jordbruksverket). Avgränsa dig till ett område och redogör för åsikterna hos de som är för djurförsök. Ta därefter upp kritiken och redogör för deras argument. Slutligen tar du själv ställning och motiverar dina åsikter.När du är färdig med detta kan du försöka hitta en inledning som presenterar ämnet på ett intressant sätt. Avsluta uppsatsen med att återkoppla till inledningen.

2010-02-17 @ 15:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0